Ukrainasta ryöstettyjä lapsia siirretään Viipurin läänin Terijoelle pakkovenäläistettäviksi!
Ukrainalaisia lapsia aiotaan siirtää itsenäisen Suomen alkuperäisen Karjalan Terijoelle ns. ”tervehtymisleireille”, joista heidät voidaan sijoittaa venäläisiin perheisiin pakkovenäläistettäviksi, varoittavat ukrainalaiset aktivistit Ilta-Sanomien mukaan. Asialla ei siis ole Otto Wille Kuusisen laiton Terijoen hallitus 1939-40, vaan tämä on Kremlin nykyisen sotarikollishallinnon 2000-2023 herrakansahenkistä pakkosiirrätystoimintaa.
” Vladimir Putinin alaisuudessa toimiva lapsiasiavaltuutettu Maria Lvova-Belova on järjestänyt jo satojen ukrainalaislasten tuonnin ja sijoittamisen venäläisiin perheisiin. Yhden pojan hän otti itselleen Mariupolista.”
– IS 13.2.23
.
KYSEESSÄ ei nyt ole ainoastaan se, että Lvova-Belova on syyllistynyt räikeään lapsikaappaukseen ja Vladimir Putin sen suosimiseen. Kyse on myös siitä, että Venäjän hallinto on syyllistynyt tälläkin tavoin vakavaan sotarikokseen viedessään miehitettämiensä alueiden lapsia ’omalle maalleen’. Varsinkin, kun tässä tapauksessa tuo ’oman’ maan alue Terijoki, ja koko Viipurin lääni, on toisen itsenäisen maan eli Suomen alkuperäistä aluetta.
Sotarikollisten keskusteluihin on suomalaisten vaikeaa puuttua nyt, kun keskusteluyhteyksiä ei ole uskallettu käyttää ajoissa muuhun kuin mielistelyyn. Siis silloin, kun jälkisuomettuneisuuttamme emme uskaltaneet juuri muuta kuin hokea että Venäjä ei ole uhka vaan mahdollisuus ja että meillä on ystävyys-, yhteistyö- ja avunantomielessä kolme hyvää: Venäjä, Venäjä ja Venäjä. – Ne jotka hokivat tai kirjoittivat jotain muuta, leimattiin neuvostovastaisiksi taantumuksellisiksi russofobeiksi.
TOKI on yhäkin myös hiljaisen sivistyneitä ja samalla tyylikkään näyttäviä tapoja viestiä itsellemme ja naapureille sitä, että me suomalaiset emme hyväksy ja unohda Kremlin diktaattoreiden toimia rajanaapureitaan kohtaan siinä missä ukrainalaisetkaan eivät unohda ja luovuta – emme hyväksy hyökkäyssotia, väestön pakkosiirtoja tai etnisiä puhdistuksia ennen eikä nyt.
Alla on esimerkkinä maltin ja tolkun metodeista muistaa ja muistuttaa ruudunkaappauskuvakokoelma vuonna 1991 lanseerattujen Kokonainen Suomineito -viestimien erilaisista käyttötavoista.