Meikäläinen hakee jossain välissä oikeita töitä

0
Screenshot_20250129_144204_Chrome.jpg
Tarjouksia:

Ihan alux vaix seuraavaa:

Tarkenna profiilisi: Mieti, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat eniten (esim. laadunvalvonta, tuotanto, tutkimus, ympäristöpuoli?). Sen mukaan on helpompi kohdistaa hakemukset.

🧑‍ Hyödynnä aiempi työkokemus: Vaikka olisit ollut aiemmin laboranttina, tuo rohkeasti esiin, miten se tukee insinöörin osaamistasi (esim. tarkkuus, menetelmäosaaminen, analytiikka).

Verkostoidu: LinkedIn, TE-palvelut, alan rekrytointitapahtumat ja koulukaverit – moni työpaikka löytyy verkostojen kautta eikä julkisista hauista.

️ Hakemukset kuntoon: Räätälöi CV ja hakemuskirje jokaiseen paikkaan, älä lähetä samaa pohjaa. Korosta juuri siihen paikkaan sopivaa osaamistasi.

🧪 Kokeile erikoistumista: Esimerkiksi laadunvarmistus, lääketeollisuus, elintarvikeala tai jätevesiprosessit voivat olla yllättävän hyviä väyliä sisään työelämään.

Harkitse määräaikaisia tai projektiluonteisia hommia – ne voivat avata oven vakituiseen paikkaan.

Esimerkkiviesti hakemukseen:

Hei!

Valmistuin kemiantekniikan insinööriksi vuonna 2020 ja minulla on aiemmalta koulutukseltani laborantin tutkinto. Etsin parhaillani uusia uramahdollisuuksia – erityisesti laadunvalvonnan, tuotannon tai laboratorioalan tehtävistä, joissa voisin yhdistää teorian ja käytännön osaamiseni.

Minulla on kokemusta laboratoriotyöskentelystä, analyysimenetelmistä ja teknisestä raportoinnista, ja opin nopeasti uudet järjestelmät ja prosessit. Olen myös tarkka, vastuullinen ja motivoitunut kehittämään osaamistani.

Olisin iloinen mahdollisuudesta keskustella, voisiko osaamiselleni löytyä käyttöä [yrityksen nimi] tiimissä. Liitän mielelläni CV:n ja lisätietoa, jos kiinnostutte.

Ystävällisin terveisin,
[AK]
[Puhelinnumero]
[Sähköposti tai LinkedIn-profiililinkki]

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *