Miten tähän on tultu? | Uusi Suomi Puheenvuoro

0
Tarjouksia:

**********************************lainaus**********************************

Elinkeinoelämän keskusliitto vetoaa voimakkaasti hallitukseen, jotta se lieventäisi työperäiseen maahanmuuttoon kaavailtuja tiukennuksia. Yritykset varoittavat vakavasta työvoimapulasta, jos eläköityvää ja muutenkin vähenevää työvoimaa ei voida täydentää ulkomaalaisilla työntekijöillä, sanoo toimitusjohtaja Jyri Häkämies MTV:n Uutisextrassa.”

*****************************************************************************

Jos tekstissä ei olisi mainittu Elinkeinoelämän keskusliittoa, eikä Jyri Häkämiestä, teksti olisi voinut hyvin liittyä jonkun vihervasemmistolaisen kommarin ajatuksenkulkuun,  ainakin joidenkin blogistien mielestä.  Ei toki minun mielestäni.

Ja vielä lisää

*******************************lainaus****************************************

Toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen mielestä työttömäksi jääville ulkomaalaisille pitäisi antaa enemmän kuin kolme kuukautta työnhakuaikaa ennen Suomesta häätämistä

Häkämiehen mukaan yrityksiltä tulee työperäisestä maahanmuutosta selvä viesti ja se on lähes hätähuuto uhkaavan työvoimapulan takia. 

– Me tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja opiskeluperäistä maahanmuuttoa. Esimerkiksi hoiva-alalle tarvitaan lähes 200 000 ihmistä kymmenen vuoden sisään ja teknologia-alalle yli 130 000 työntekijää sekä korvaamaan eläköitymistä että uusiin työpaikkoihin. Eli työvoiman tarve tulee lähivuosina kiristymään ja koventumaan, kuvasi Häkämies väen vähyydestä kärsivän Suomen tilannetta.

Häkämies muistuttaa myös, että ulkomaista työvoimaa tarvitaan myös eläkejärjestelmän ylläpitoon. Jatkuvasti laskeva syntyvyys ei riitä pitämään Suomen työllisyyttä riittävällä tasolla eikä eläkejärjestelmää pystyssä.

*******************************************************************************

Nämä Häkämiehen ajatukset kävivät selviksi MTV:n uutisextrassa, eikä siis YLE:llä, jonka kaikki ohjelmat ovat saaneet maahanmuuttokriitikoilta tuomion vihervasemmistolaisuudesta ja kommunismista.  Onko nyt siis niin että myös MTV on vihervasemmistolaisen kommunismin saastuttama kanava.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ek-n-jyri-hakamies-ei-ole-tyoantajan-tehtava-ilmiantaa-tyottomaksi-jaavia-ulkomaalaisia/8995038#gs.e6yyod

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *