Ranskan Macron toimii oikeistoautoritaarisesti demokratiaa vastaan Macron on Euroopan mielenosoituslinko.

0
Tarjouksia:

Henkisesti aikuisten pitää ottaa vastuu – NYT.

***

Climate change denials are showing middle finger to climate change – that will cut it.

***

Rankkoja arvioita tämän maailman ihmisistä ja ihmiskunnan kehitystasosta.

40 prosentilla on kehittynyt etiikka – mutta sen opetatiivinen hyväksi ihmiseksi itsensä kuvittelemisen illuusion ylittävä todellinen toiminta toteutuu vain neljäsosalla heistä. Siis vain 10 % toimii aktiivisesti ja tietoisesti valiten eettisesti – tekee eettisiä valintoja ja myös toteuttaa ne.

Ahneuteen on sortunut 80 prosenttia ja 30 % on siitä pilalla ihmisinä mukaanlukien kokonaisia sukukuntia – niin että he kävelevät minkä tahansa arvon yli ja vehkeilevät rahan takia.

Kateellisia on 70 % ja 10 % on sairaita kateuden vuoksi niin että se käytännössä pilaa heitä henkisesti mutta he itse itse myös telovat itse mahdollisuuksiaan sillä.

20 % ihmisistä ymmärtää ja nauttii siitä henkisestä raikkaudesta jota kateusvapaus ja kilpailuvapaus heille suo.

Keskenään kilpailevia ihmisiä on 80 prosenttia ja 40 % on kilpailuhengen pilaamia.

Vain itseensä eläytyviä on 70 prosenttia ja heidät saa helposti puhumaan vain itsestään ja yhtä helposti he myöskin uppoavat itseensä eläytymiseen – unohtaen – jos ovat koskaan osanneetkaan – kysyä aidosti kiinnostuneena mitä sille toiselle kuuluu.

95 prosenttia valehtelee koko ajan itselleen etenkin vastuunsa suhteen omaa napaansa – voi kuinka pieni ja ummehtunut se napa onkaan – suuremmista ihan koko luomakunnan hyvinvointiin liittyvistä asioista.

70 prosenttia valehtelee jatkuvasti myös muille periaatteen vuoksi, 30 % omaa hyötyä tavoitellakseen.

55 prosenttia pyrkii vaikuttamaan ihmisiin ja manipuloimaan ihmisiä oman etunsa vuoksi. Ja vain 2 prosenttia pyrkii vaikuttamaan ihmisiin auttaakseen noita ihmisiä vapautumaan niistä omista ja muiden aiheuttamista asioista jotka ovat heille este ja taakka. Ja samainen vain 2 prosenttia pyrkii tukemaan ja auttamaan ihmisiä – että he voisivat kehittyä sellaiseksi mikä heissä on mahdollisuus.

Eri tavoin pahantahtoisia tai ihmisille pahaa tekeviä ymmärtäen, tahallaan tai ymmärtämättä monin eri tavoin on 90 prosenttia ihmisistä. Pahan tekemisen indeksi on siis hyvin korkea – luonnolle auheutetulla vahingolla lisättynä prosentti on 97 %.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *