Kolme syytä miksi Suomessa media jauhaa joitain aiheita loputtomiin eri puolilta.

0
Tarjouksia:

Carunan häikäilemättömyydelle pitää tehdä stop.

Caruna on Yhdysvalloille mainehaitta.

Carunan omistavat yhdysvaltalaiset pääomasijoittajat KKR (40 %), Ontario Teachers’ (40 %), ruotsalainen eläkeyhtiö AMF (12,5 %) ja suomalainen työeläkeyhtiö Elo (7,5 %).8.4.2024

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fe1516e5-c25f-4749-9e80-8cd488452602
****
Eikö Euroopan johtajia hävetä. Te olette jokainen jälkijunajohtajia.

Onko asioiden liikkeelle laittamisen ja aikaansaamisen hitaus – niin Saksan kuin koko EU:kin ongelma.

https://www.hs.fi/talous/art-2000010594827.html
Onko aihetta kysyä – miksi Saksa vasta nyt sai tämän kaltaisen hankkeen liikkeelle – kun tarve tällaisen kiirellisesti liikkeelle laittamiseksi pakottavassa määrin oli nykymaailman nopeakäänteisyyteen nähden jo kauan sitten.

Vai kestikö suruaika Venäjän pettymiseen näin kauan.

Entä onko Scholzin varovaisuus riskin ottoon tullut riskiksi kun nopeatempoisessa maailmassa tapahtuu asiat niin pian että hitaasti päättävä ja/tai riskejä pelkäävä on aina myöhässä katsomassa edellään asioiden etenemisen selkää.

Pitää sentään joskus ehtiä asioiden edelle ratkaisuehdotuksineen – sitä kutsutaan aloitteen ottamiseksi ja strategiseksi suunnitteluksi – muuta sen sijaan myöhässä olevaksi jälkiviisaudeksi.

Onko siis Saksan kyky mennä aloitteellisesti asioiden edelle, strateginen kyky ja riskien hallinta heikkoa.

Kannattaa nyt muistaa että sillä on myös paremmin riskien hallinta hallussa – jolla on asioiden edelle menemisen aloitteellista kykyä strategisine suunnittelu- ja riskien hallintakykyineen.

Oikeusviranomaisten hitaalle velttoudelle koko Euroopassa asioiden riennon suhteen pitää tehdä jotain – eikö heillä ole nopeudenvaihtokykyä ollenkaan vaan mennäänkö asioiden suhteen aina sunnuntaikävelyvauhtia.

Euroopan aseteollisuusasiassa ja ajankohtaisesti Ukrainaan tilanteisiin reagoimiseksi – aloitteenoton pitäisi olla viikkotasolla – nythän Eurooppa katsoo koko ajan Venäjän loittonevaa selkää kun se nakertaa pala palalta kaikkea Euroopassa ja nyt akuuteimpana Ukrainaa.

Eikö Euroopan johtajia hävetä. Te olette jokainen jälkijunajohtajia.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *